In het bedrijf

Yoga en stoelmassage wordt steeds vaker ingezet in bedrijven. Om werknemers vitaal en gemotiveerd te houden is er evenwicht nodig tussen werk en ontspanning. Je hebt energie en motivatie nodig om werk te kunnen verzetten en die ontstaat vanuit ontspanning. Met stoelmassage en yoga in het bedrijf wordt er gewerkt aan gemotiveerde, vitale en ontspannen werknemers door preventief te werken aan de mentale en de fysieke gezondheid.

STOELMASSAGE
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage van 20 minuten op een speciaal daartoe ontworpen ergonomische stoel. Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt door de kleding heen gegeven.

YOGA
Yoga ontspant, geeft ruimte, bouwt energie op, laat stromen, ontlaad, stimuleert de creativiteit, bouwt kracht op, brengt je in evenwicht en geeft inzicht in jezelf.

YOGA EN STOELMASSAGE IN HET BEDRIJF
In het bedrijf kan het bijdragen aan een positiever en energieker werkklimaat, verbetering van concentratie, vermindering van fysieke en mentale stressklachten, verbetering in samenwerking en communicatie, het terugdringen en voorkomen van onnodig ziekteverzuim en dankbaarheid dat deze mogelijkheden geboden worden en er goed gezorgd wordt voor de werknemers.

Yoga en stoelmassage zijn simpel en gemakkelijk te realiseren, vraagt om weinig investering en betaalt zichzelf terug in de positieve resultaten.

Stoelmassage Gemeente Arnhem waar wekelijks stoelmassage wordt aangeboden.