In het bedrijf

Yoga en stoelmassage wordt steeds vaker ingezet in bedrijven. Om werknemers vitaal en gemotiveerd te houden is er evenwicht nodig tussen werk en ontspanning. Je hebt energie en motivatie nodig om werk te kunnen verzetten en die ontstaat vanuit ontspanning. 

Wat is stoelmassage
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage van 20 minuten op een speciaal daartoe ontworpen ergonomische stoel. Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt door de kleding heen gegeven. Hierbij worden de rug, schouders, armen en benen meegenomen. Door deze drukpunten worden spanningen opgeheven en kan de energie weer stromen.

Waarom yoga op de werkvloer
Yoga ontspant, geeft energie, reset het denken, vergroot de concentratie, ontlaad spanningen en stress en stimuleert de creativiteit. Een yogales tussen het werk door verfrist en laad de medewerkers weer op met nieuwe energie.

Het effect van yoga en stoelmassage op de werkvloer
Yoga en stoelmassage in het bedrijf kan bijdragen aan een positiever en energieker werkklimaat, verbetering van concentratie, vermindering van fysieke en mentale stressklachten, verbetering in samenwerking en communicatie, het terugdringen en voorkomen van onnodig ziekteverzuim.

Yoga en stoelmassage zijn simpel en gemakkelijk te realiseren, vragen om weinig investering en betalen zichzelf terug in de positieve resultaten.

Stoelmassage Gemeente Arnhem waar wekelijks stoelmassage wordt aangeboden.